26-08-2012
26 augustus 2012
Vandaag hebben we lekker uitgeslapen! We waren van plan vandaag om optijd om op een camping te staan waar je van alles kon doen, zodat papa en mama konden werken. We hebben eerst wat boodschappen gedaan voor de rest van de week en daarna zijn we richting de camping gegaan.
We waren rond 1uur op de camping dus waren mooi optijd. We kregen een mooi plekje aan zee. We hebben wat gegeten en daarna zijn Cynthia, Ismay en Kyara naar de office gegaan en daar hebben we besloten om te gaan kajakken. We moesten alleen, we kregen er geen begeleiding bij. We kregen van hun een vest en peddels, en aan de andere kant van de camping lagen de kajakken. We zouden er otters, bevers en soorten vogels tegen kunnen komen tijdens het kajakken. Papa had besloten om toch met ons mee te gaan, en Pamela en mama bleven aan de kant, om wat foto's van ons te maken.
Toen we met de kajak in het water lagen, begonnen we met peddelen. We waren eerst bang om erin te vallen, want er zwommen ook erg grote vissen. Maar gelukkig was dat allemaal goed gegaan. We hebben goed gezocht maar we zijn geen dieren gekomen, wel 1 reiger en zo'n grote vis. Op de terug weg hadden we de stroming mee dus dat was wat makkelijker.
Toen we weer terug waren, was de tijd alweer voorbij gevlogen en was het etenstijd. Mama had wat lekkers voor ons gekookt, en hebben wij alles opgeruimd.
Vanavond hebben we nog wat dingen opgezocht wat we deze laatste week nog zouden kunnen gaan doen:)!