21-08-2012

21 augustus 2012

Vandaag zijn wij om kwart voor 9 richting Seattle gereden, naar de outletstore. In een outletstore heb je allemaal merk kleding, zoals Guess, Tommy Hilfiger, Micheal Kors enz. We waren rond 10 uur bij de outletstore, alle winkels gingen ook pas om 10 uur los. We hebben geld gewisseld, want we moesten amerikaanse dollars hebben. En toen zijn we bij winkel nummer 1 begonnen, er waren 110 winkels. We hebben veel leuke dingen gezien en gekocht. We zijn tot een uur of 1 bij de outletstore gebleven.

Toen we richting de outletstore waren gereden, hadden we een jacht winkel gezien, dus hier zijn we nog even heen gegaan na het shoppen, om voor Simon wat leuks te kopen. De winkel was erg groot en zagen hele aparte dingen, dus wij vermaakten ons wel in die winkel :p! Na deze winkel zijn we nog naar een andere shopping mall gegaan, het was echt super groot dit gebouw, en zaten ook hele leuke winkels in. Weer al die merken zoals Guess enz. Alleen een stukje duurder in dit gebouw dan in de outletstore. We hadden Pamela in de camper gelaten, want die wou even slapen. Dus we zijn er niet heel lang gebleven. Toen we klaar waren in dit shoppingcenter zijn we richting de camper gelopen, en was de dag alweer voorbij.

We hadden een KOA camping gekozen, dit hoort een goeie camping te zijn, maar het zag er weer niet echt bijzonder uit. Waarschijnlijk besteden ze in Amerika en in Canada niet veel aandacht aan de campings. Op 10 minuten lopen vanaf de camping waren er een paar restaurantjes. We waren bij een restaurant gaan zitten waar je kon bbq. Hun gingen voor je bbq en kreeg je grote borden met het eten erop. Was een leuk restaurant.

We waren erg laat met eten vanavond dus zijn we daarna gelijk gaan slapen!